Bezoek onze FAQ pagina voor de meest gestelde vragen over multifunctionals en printers. Meer informatie nodig ? Profiteer van de gratis audit

Ja ! Wij kunnen je huidige overeenkomst overnemen. Wel dien je rekening te houden met het lopende contract en de algemene voorwaarden hiervan. Octoffice biedt hiervoor interessante oplossingen. Om je hierover te adviseren komen we graag bij je langs.

Als merkonafhankelijke leverancier hebben wij een breed scala aan multifunctionals en printers die wij kunnen aanbieden aan onze klanten. Om je hierover te adviseren komen we graag bij je langs.

Diverse onderzoeken wijzen uit dat het aanschaffen van inktjet of kleine laserprinters vaak enorm duur uitvalt door de aanschaf van losse toners. Vanaf 500 afdrukken per maand is een professionele oplossing vaak voordeliger. Om je hierover te adviseren komen we graag bij je langs.

Jazeker ! Octoffice biedt haar klanten de mogelijkheid om multifunctionals en printers te kopen. Als we kijken naar de huidige printermarkt zien we wel dat ongeveer 95% van onze klanten voor de lease oplossing kiest. Om je hierover te adviseren komen we graag bij je langs.

Als onafhankelijke leverancier kunnen wij alle merken leveren. Echter staat Octoffice garant voor een passend advies en de daarbij horende hoge kwaliteit eisen en stabiliteit verwachtingen. Daarom kiezen wij in 95% van de gevallen voor Konica Minolta of Epson. Om je hierover te adviseren komen we graag bij je langs.

Octoffice is totaal leverancier op gebied van document solutions. Dit wil zeggen dat wij naast de hardware, ook de software kunnen leveren om onze klanten te helpen bij het digitaliseren van hun bestanden. Om je hierover te adviseren komen we graag bij je langs.

FAQ - sales

Heb je sales gerelateerde vraag ? Vind hier uw antwoord.

Bij Octoffice gebeurt het doorsturen van de tellers automatisch indien u gekoppeld bent in ons Optimized  Print System.
Klik hier voor instructies om manueel tellers uit te lezen.

Klik hier voor de instructies.

Klik hier voor de instructies.

FAQ - service

Heb je service gerelateerde vraag ? Vind hier uw antwoord.

Octoffice kan dit compleet verzorgen voor u. Neem met ons contact op via ons contactformulier.

Ja. De geleverde apparatuur, ongeacht of het huur of aankoop is, dient ten alle tijde door u zelf verzekerd te worden. De mogelijkheid bestaat dat de nieuwe apparatuur onder een reeds bestaande (brand) verzekering valt. Wij adviseren u om dit goed na te kijken. 

FAQ - administratie

Heb je administratief gerelateerde vraag ? Vind hier uw antwoord.