FAQ

Service

Niets is zo vervelend als een technische panne aan je all-in-one copier of printer. Dat gebeurt namelijk altijd op het meest ongelegen moment. Gelukkig is een servicetechnieker van Octoffice nooit ver weg. Hij is snel ter plaatse, analyseert het probleem en verhelpt het in de mate van het mogelijke. Onze missie: jouw afdeling of kantoor in no time weer operationeel krijgen, want time is money.

Onze FAQ pagina loodst je alvast door de meest voorkomende issues.
Niet gevonden wat je zocht? In dat geval snellen we je graag te hulp.

Onderhoudscontract met een plus

Een onderhoudscontract, wat is dat eigenlijk? Vandaag wordt die term te pas en te onpas gebruikt om (het ontbreken van) een bepaalde dienst in de verf te zetten. Dat ‘akkefietje’ aan je kantoormachine is nu nét niet in het onderhoudscontract inbegrepen. Ach, wat jammer.
Octoffice gooit het over een andere boeg. Bij Octoffice bevat een onderhoudscontract zowel preventief onderhoud als reparatieservice.
Door een driemaandelijks preventief onderhoud anticiperen we op normale slijtage door gebruik. Op die manier merken we eventuele issues vroegtijdig op en zijn we een defect of panne een stapje voor. Zoals je met je auto op onderhoud gaat, verdient ook het machinepark op kantoor de beste zorgen. Uit preventief onderhoud blijkt dat een onderdeel aan vervanging toe is. Door het tijdig te vervangen, voorkomen we later problemen, storingen of herstelkosten.
Bovendien maken we tijdens zo’n nazicht jouw kantoorapparatuur vanbinnen grondig schoon. Reiniging aan de binnenkant voorkomt storende inktvlekken op documenten en vroegtijdige slijtage van onderdelen. Een onderhoudscontract bij Octoffice bevat alle wisselstukken en zelfs de toners of inkt. We zien vanop afstand wanneer je toner bijna leeg is. Op dat moment worden je automatisch nieuwe toegestuurd.
Onderhoud zonder zorgen, zonder addertjes onder het gras en zonder kleine lettertjes. Gewoon: onderhoud zoals het hoort !
Nood aan een echt onderhoudscontract?

Hulp op afstand

Er zijn zo van die momenten waarop je wat extra support nodig hebt. Nu onmiddellijk. Nù. TeamViewer biedt uitkomst in urgente situaties. We kijken live vanop afstand met je mee en volgen alles nauwgezet mee. Desgevallend nemen we even het beheer van je computer over om problemen vanop afstand te verhelpen. Dit gebeurt in de veiligste omstandigheden, met jouw toestemming en uiteraard slechts gedurende de tijd van de interventie.
Degelijke support nodig? Boek hier je vrijblijvend gesprek.

Service aanvraag

FAQ