Topper van het kwartaal

Konica Minolta C250i

Multi-touchscreen

Het 10,1 inch scherm met glasplaattechnologie biedt trillingsfeedback en het scherm kan kantelen tot 90°. Gebruikers kunnen bladeren, scrollen en vergroten zoals bij een smartphone of tablet.

Papierlade

Standaard lade met een 500 vel capaciteit. Papierformaten mogelijk van A6-SRA3, aangepaste formaten en bannerformaten tot 1,2 meter lengte (vanuit handinvoer). Verschillende lade combinaties mogelijk.

C250i

Uitgerust met standaard 8GB RAM geheugen voor een snellere verwerking van printopdrachten, dit in combinatie met een SSD harde schijf.
Een volledige set beveiligingsfuncties van de bizhub SECURE-services, inclusief de antivirusscanner van Bitdefender, beschermt uw organisatie tegen malware-infectie.

Duurzaamheid

Vermindert de impact op het milieu en bespaart tegelijkertijd kosten dankzij Konica Minolta's geïntegreerde state-of-the-art technologie voor een concurrerend laag stroomverbruik.

Document feeder

Een standaard recto/verso document feeder met een scan/kopieer snelheid van 100 pagina's per minuut. Optionele update mogelijk tot Dual Scan feeder waarbij de recto/verso scan/kopie in één beweging gebeurd en dit aan een snelheid van 200 pagina's per minuut.