FAQ

ICT oplossingen

Hoe efficiënt draait jouw organisatie?
Werkt iedereen optimaal met elkaar samen? Is de ICT-infrastructuur virus- en gdpr proof?
We bevorderen de continuïteit van jouw bedrijfsactiviteiten door een optimaal beheer van de ICT-omgeving.
Jij je corebusiness, wij de rest.

Managed Services

Met ons geavanceerd monitoringsysteem houden we alle processen nauwlettend in de gaten. Zo grijpen we doorgaans in zonder dat je ’t merkt voordat een storing optreedt.
We automatiseren taken en voeren ze uit op momenten dat jouw business er geen hinder van ondervindt.
Meer weten ?

Cloud Services

Met een gepersonaliseerde cloudoplossing ben je gewapend tegen de uitermate gecompliceerde ICT-omgeving van vandaag.
De complexiteit neemt toe door de snelheden waarmee informatiestromen zich verplaatsen. De druk op de infrastructuur neemt hierdoor fors toe waardoor processen minder accuraat verlopen.
Het toenemende gebruik van smartphones, tablets en laptops zorgt er bovendien voor dat informatie altijd en overal raadpleegbaar moet zijn. Octoffice biedt een maatwerkoplossing voor deze uitdaging. Zo blijft jouw organisatie groeien zonder in te boeten op efficiënte bedrijfsprocessen.
We leggen je graag uit hoe onze cloudoplossingen antwoorden bieden op jouw ICT vraagstukken.

Security

Veel bedrijven maken gebruik van één of meerdere vormen van IT-beveiliging. Vaak is dat in de vorm van een traditioneel antivirusprogramma.
Helaas hollen deze veelal achter de feiten aan en zijn ze niet bestand tegen de huidige risico’s inzake internetsecurity. Vandaag merken we een stortvloed aan kwaadaardige software of malware en zogenaamde gijzelsoftware of ransomware. Deze gevaarlijke tendens maakt dat traditionele beveiligingen ontoereikend geworden zijn. Hackers gaan elke dag driester en gesofisticeerder te werk.
Om het risico voor jouw organisatie tot een absoluut minimum te herleiden, is een doordacht IT-beveiligingsplan nodig.
We bepalen graag samen jouw securityplan.

Consultancy

Octoffice staat garant voor een degelijk ICT-beheer.
Voor ons professionele team is geen uitdaging te groot. Ze bijten zich graag vast in jouw ICT-issues. Waar je door de bomen het bos niet meer ziet, bewaren onze technici het overzicht.
Jouw ICT-vraagstukken prikkelen hun nieuwsgierigheid en moedigen hun oplossingsdrift aan. Hun passie voor het vak houdt hen up-to-date in alle actuele ICT-kwesties en laat hen alert blijven voor mogelijke risico’s.
Benieuwd wat Octoffice voor jou in petto heeft?

Helpdesk

Onze ICT-support staat 24/7 voor jou paraat. Logisch toch?
Iedereen is even belangrijk. De éénmanszaak of de multinational: allen verdienen ze service like a pro. Iedereen heeft recht op integrale ondersteuning die betrouwbaar en vlot toegankelijk is.
Hoe we dat doen? Mogelijkheden zat!
Het op afstand ondersteunen van de werkplek is één van de populairste en uiterst efficiënte services. Op die manier is onze support steeds binnen handbereik, waar ook ter wereld.
Wil je op je 2 oren slapen?

VoIP-telefonie

Telefonie via een traditionele ISDN-lijn behoort stilaan tot het verleden.
Cloudtelefonie is het telefoneren van vandaag. Je betaalt niet langer voor een oude telefooncentrale en het onderhoud ervan.
Met VoIP bel je via het internet. Het is a.h.w. via een virtuele telefooncentrale. Deze centrale is geïnstalleerd op servers in een datacenter.
Maak je geen zorgen over het onderhoud en de beveiliging: dat is ons werk. Daarnaast geniet je, uiteraard, van maximale uptime in combinatie met een optimale bereikbaarheid.
Weten hoe de vork in de steel zit?

Internet met een plus

Of je nu een particulier of een bedrijfsleider bent: internet is niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Voor de meest uiteenlopende toepassingen wordt vandaag gebruik gemaakt van een internetverbinding. Zeker voor ondernemingen is het beangstigend om ook maar een seconde offline te zijn.
Een snelle en betrouwbare verbinding is dan ook een basisvereiste voor elke ondernemer. We gebruiken VDSL of FIBER als primaire verbinding.
Het is onze missie om jou van een continue, stabiele verbinding te garanderen. Om dit waar te maken, monitoren we 24/7 de verbinding zodat eventuele onregelmatigheden snel en accuraat worden opgevolgd.
Nood aan meer stabiliteit?

Partners

multifunctionals printers
multifunctionals printers
Octoffice - multifunctionals en printers
FAQ

Doe de gratis audit

Voldoet uw ICT omgeving aan de nieuwe privacywetgeving ? Hoeveel inzicht heeft u in de veiligheid van de data ?
Wij bieden u een vrijblijvende en gratis audit aan voor uw ICT omgeving. Benieuwd hoe deze ervoor staat ? Onze ervaren adviseurs helpen u graag om uw huidige omgeving te verbeteren. Met als resultaat dat uw bedrijf efficiënter kan werken.