FAQ

Document solutions en digitalisering

Document solutions en digitalisering is niet meer weg te denken. Dat is tevens niet voor niets. Door digitalisatie van documentstromen kunnen werknemers sneller en efficiënter werken. Als resultaat bespaart dit kostbare tijd en dus geld. De enige voorwaarde is dat het makkelijk te integreren en te gebruiken is. Geen probleem met de document solutions van Octoffice. We laten graag zien wat past binnen uw bedrijf. Wat het kost en wat het oplevert. De perfecte combinatie met onze multifunctionals en printers !
Laat Octoffice hierdoor vrijblijvend een gratis print audit uitvoeren bij u op kantoor. Als eerste voeren we op locatie een gedegen quickscan uit. Ten tweede houden we rekening met het verbruik van jouw multifunctionals. Als derde luik bekijken we uw bedrijfsprocessen. Tenslotte bespreken we samen jouw verwachtingen. Dit alles vertalen we in een passend en helder advies. 

FAQ

Veilig documentbeheer

Binnen jouw werkomgeving werk je elke dag met een enorme hoeveelheid informatie. Bovendien is hiervan een groot gedeelte vertrouwelijk. Denk hierbij specifiek aan persoonlijke gegevens of adressen. Dit wordt dagelijks geprint. Ook scannen en kopiëren mag je hierbij rekenen.
Zonder betrouwbare beveiliging loop je een risico. Als resultaat hiervan kan gevoelige informatie in verkeerde handen vallen.
Daarom is het belangrijk om goede beveiligingsmaatregelen te treffen. Onze adviseurs helpen je met het realiseren van een optimaal GDPR beleid. We zorgen voor een goede beveiliging van documenten in de uitvoerlade. Bijgevolg is een goede beveiliging van bestanden op de harde schijf essentieel. Voor elke werkomgeving is er namelijk een optimale beveiliging.

FAQ

Doe de gratis audit

Voldoet uw printomgeving aan de nieuwe privacywetgeving ? Hoeveel inzicht heeft u in de veiligheid van de data ? Is uw huidige contract nog van deze tijd ? 
Wij bieden u een vrijblijvende en gratis audit aan voor uw printomgeving. Benieuwd hoe deze ervoor staat ? Onze ervaren adviseurs helpen u graag om uw huidige omgeving te verbeteren. Met als resultaat dat uw bedrijf efficiënter kan werken.